2015/09/21

Додайте в своє життя рух

В рамках #zdorovyj_trend починаємо розповідати, як в своє життя додати більше руху.

Не ставте перед своїм організмом одразу високих вимог. Часто погоня за швидким результатом, закінчується швидкою поразкою – відмовою працювати над собою.

Отож з чого розпочати?
  1. Перш за все визначте свою ціль
  2. Спортивні клуби пропонують великий спектр різноманітних секцій : йога, аеробіка, заняття в спортзалі, плавання тощо. Ви можете відвідати пробні заняття щоб зрозуміти чи до душі такий формат фізичної активності. Не забувайте, що ці заняття повинні приносити Вам задоволення. Тому варто прислухатись до свого внутрішнього голосу та свого організму.
  3. Перше ніж розпочати серйозні фізичні навантаження, варто переконатись чи готовий організм до таких навантажень, особливо, якщо раніше ви вели малорухомий спосіб життя. Адже активні зміни в житті – це своєрідний стрес для організму. У такому випадку фізичні навантаження необхідно збільшувати поступово. Практично при будь - яких фізичних навантаженнях пришвидшується частота серцевих скорочень (дихання) та артеріальний тиск, тому Ви повинні переконатись чи відсутні у Вас протипокази щодо того чи іншого виду навантаження.
  4. Вибравши свій варіант, почніть зміни з гарного настрою та не забувайте про систематичність. Перерва між фізичними навантаженнями не повинна бути більшої ніж 2 дні. Адже, коли ви робите перерву то ви розпочинаєте все з початку, а не підтримуєте результат.

0 коментарі :

Дописати коментар