2015/11/04

Як правильно вмиватися, щоб зберегти красу та свіжість обличчя?

  1. Використовуйте ніжний мийний засіб, який не містить алкоголю.
  2. Змочіть обличчя теплою водою і масажними рухами нанесіть гель для вмивання (або мило) на шкіру. Масуйте легкими рухами до утворення піни. Використання губки або чогось подібного може подразнювати шкіру. Краще уникати абразивних методів очищення, адже вони часто наносять мікротравми.
  3. Людям, які страждають від надмірної чутливості шкіри до води та мийних засобів, рекомендовано користуватися прохолодною водою (можна кип’яченою) або міцелярною водою для чутливої шкіри.
  4. Сполосніть обличчя теплою водою і висушіть (промокніть), ледь торкаючись шкіри, м'яким рушником або серветкою.
  5. Нанесіть на чисте обличчя крем, що відповідає Вашому типу шкіри. Наносити засіб для живлення шкіри треба рівномірно, надлишки та жирний блиск можна прибрати, промокнувши обличчя паперовою серветкою.
  6. Скільки разів треба вмивати обличчя? Найоптимальніше 2 рази – зранку та ввечері, адже робити це необхідно, щоб очистити шкіру від бактерій, грибків, бруду, пилу, поту та шкірного сала. Якщо спостерігаєте надмірне потіння протягом дня – вмивайтеся відразу після того, як спітніли. Також частіше треба вмиватися людям, які носять капелюхи, шоломи.
лікар-дерматолог Катерина Бакіко
Якщо маєте запитання щодо догляду за своєю шкірою, можете поставити їх дерматологові під час консультації.

Автор лікар-дерматовенеролог Бакіко К.

Записатись на прийом Ви можете за телефонами:
(032) 295-4-000
(067) 295-4-000
(095) 295-4-000
або  електронною формою
Більше інформації про МЦ Св.Параскеви:
www.medcenter.lviv.ua

0 коментарі :

Дописати коментар