2015/01/26

Як зберегти красу ніг. Продовження

У попередній статті ми вже ознайомили Вас із причинами «гудіння» ніг і дізналися, від чого варто відмовитися, щоб уникнути ризику венозної недостатності. Сподіваємось, Ви врахували попередні рекомендації і готові приступити до наступних.

Регулярні фізичні навантаження:
  • Виберіть правильний вид спорту. Найкориснішою для кровообігу є ходьба, яка сприяє переміщенню крові вгору до серця. Якщо просто ходити Вас не приваблює, то рекомендуємо займатися плаванням, кататися на велосипеді та лижах.
  • Варто уникати такі види спорту, як теніс, бейсбол, баскетбол, футбол, які спричиняють надмірне навантаження на кінцівки.
  • Робіть щодня гімнатиску для ніг, кілька простих вправ («Велосипед», «Ножиці», «Берізка») допоможуть зменшити венозний застій під час сну.
Дотримання збалансованої дієти:
  • Рекомендовано обмежити себе у вживанні білків і солі, гострих приправ та насичених жирів (червоне м’ясо, вершкове масло). Включіть в раціон овочі, фрукти, злакові.
І не забувайте звертатися до лікаря-флеболога одразу, щойно відчуєте перші симптоми захворювання. Лікар призначить терапію, яка в комплексі з дієтою та фізичними навантаженнями допоможе позбутися неприємних відчуттів у ногах і збереже їхню красу на довгі роки.

Записатись на прийом Ви можете за телефонами:
(032) 295-4-000
(067) 295-4-000
(095) 295-4-000
або  електронною формою
Більше інформації про МЦ Св.Параскеви:
www.medcenter.lviv.ua

0 коментарі :

Дописати коментар