2014/06/18

Уляна Івасишин - лікар - гастроентеролог


Доброго дня!
Сьогодні ми хочемо познайомити Вас із лікарем-гастроентерологом Уляною Петрівною Івасишин. Саме цей лікар найкраще знає, про що «говорить» живіт, про корисну та здорову їжу для вашого шлунка та про те, як уникнути неприємних симптомів і як їх вилікувати. Але нині розмовлятимемо з Уляною Петрівною не про професійні звершення та медичні проблеми, а спробуємо більше дізнатися про позапрофесійне життя та захоплення.
Розкажіть трішки про себе: де Ви народилися, де пройшло Ваше дитинство, де Ви навчалися?)
– Народилася та навчалася у Львові, є корінною львів’янкою. Закінчила Львівський медичний університет ім. Данила Галицького. Отож, все моє дитинство та студентське життя пройшло у цьому місті, окрім виїздів на природу в гори, до бабусі в село (біля Золочева) та в Крим на відпочинок. Пригадую, в Крим ми їздили щороку, в нас там є родичі, і з того часу залишились дуже приємні спогади.
Чи можете згадати і розповісти про найяскравіший спогад із студентського життя?
– Так, це була поїздка в Карпати. Ця поїздка відбувалася взимку, ми каталися на санках та лижах. Тоді я лише вчилася їздити на лижах. Група мала гарну нагоду здружитися. Йшов другий рік нашого навчання, але до багатьох було різне ставлення. Я була сумлінною і дуже відповідально ставилася до навчання, хтось більше «халявив», а я це осуджувала. Але після спільних пригод і цікаво проведеного часу зовсім по-іншому почали сприймати одне одного. Кожен неповторний, має свою індивідуальність. Більшість із них стали лікарями і тепер працюють у медицині.
Нині не вдається так усім зібратися, як тоді: багато з одногрупників та однокурсників розїхались по різних містах, дехто перебуває за кордоном.
Чи маєте захоплення? Розкажіть трішки про них.
– Раніше, у шкільні та університетські роки любила вишивати. Вишивала рушники, серветки і, до речі, сорочку вишила сама собі. Ще дуже люблю подорожувати і щороку намагаюся реалізувати хоча б одну подорож. Дуже люблю Чорногорію, була там минулого року. Захоплююся їхніми краєвидами, приємно вражає їхня організація відпочинку. Окрім того, люблю відпочинок в Карпатах: Сколе, Славське, Коломия, інші місця. У нас в Україні є що подивитись.
Ваше улюблене місце у Львові?
– Улюбленою є кав’ярня у Італійському дворику на пл. Ринок. Там надзвичайно смачна кава, а ще з цим місцем мене пов’язують приємні спогади – тут ми мали нашу весільну з чоловіком фотосесію. У цю кав’ярню найчастіше ходили і в студентські роки.
У сучасному світі практично всім бракує заряду оптимізму, як Ви справляєтеся з поганими емоціями? Можливо, маєте свій рецепт, яким радо поділитесь із читачами?
– Я з тих людей, що швидко забувають погане і не тримають зла, я дуже легко знаходжу у всьому позитивні сторони і намагаюся на них акцентуватись. Це й раджу іншим.

Дякую!

0 коментарі :

Дописати коментар