2014/06/11

Наталя Слепченко - лікар - масажист, реабілітолог


Часто після напруженого дня ми мріємо допомогти нашому хребту – вирішенням проблеми може стати масаж, зроблений фахівцем. Тему масажу ми порушили недаремно, адже сьогодні будемо знайомитись із пані Наталею – масажистом-реабілітологом Медичного центру Святої Параскеви. Ця тендітна дівчина має не лише силу в руках, але й силу духу та неймовірну енергію, яка несе тільки позитив.
– Доброго дня! Як Вам сьогоднішній і як, зазвичай, Ви зустрічаєте початок робочого дня?
– Сьогоднішній ранок просто чудовий. Позитиву додає гарна погода. А щодо початку робочого дня, то, зазвичай, я його зустрічаю філіжанкою кави і бадьорим настроєм.
Можливо, маєте особливі рекомендації щодо внутрішнього налаштування на успішний день?
– Щоб день був успішним, його слід починати з усмішки. Тому, прокинувшись, посміхніться як самому собі, так і прийдешньому дню. І вже з цього моменту запуститься програма успіху. Допоможе Вам у цьому улюблена музика. А якщо під неї енергійно виконати руханку чи кілка танцювальних па, то це Вас неабияк збадьорить: фізичні навантаження стимулюють продукування ендорфінів – гормонів радості. А ще раджу спробувати контрастний душ. Я Вам гарантую, що після нього Ви будете готові гори звертати.
Те, як ви зустрінете свій день, диктуватиме темп його продовження, тому починайте його правильно і він обов’язково буде успішним.
Як Ви проводите свій вільний час та дозвілля? Можливо, маєте улюблений вид відпочинку?
– Я живу за таким шаленим графіком, що вільного часу практично немає. Тому, якщо і вдається його викроїти, то волію побути наодинці: відновлююсь так би мовити фізично і духовно. Люблю книги, люблю театри, мистецтво загалом. На жаль , на улюблені справи часто бракує часу.
Як Ви вирішили стати масажистом-реабілітологом?
– Не можу сказати, що, закінчуючи школу, точно знала, що буду реабілітологом. Я взагалі збиралася вступати до іншого вишу на спеціальність абсолютно іншого профілю. Але паралельно, за порадою знайомих, пішла на співбесіду до Львівського університету фізкультури. Пройшла її успішно, тож там і залишилась. Такий фах, як фізична реабілітація, був тоді для мене відкриттям і, хочу сказати, він мене поступово, але повністю захопив.
Ким за професією мріяли стати в дитинстві?
– Ой, ким я тільки не мріяла стати. Хотіла бути то лікарем, то вчителем, то художником. Зараз аналізую суть своєї професії, бачу, що повністю реалізувала (хоч і підсвідомо) дитячі мрії. Адже фах реабілітолога своєрідний: я і лікую, і навчаю правильному руху, та й елемент творчості часто присутній, особливо, якщо розглядати такий напрям як ерготерапія.
Ваші побажання нашим читачам?

– Бажаю Вам, читачі, почуватися щасливими щомиті, бути здоровими і фартовими. Внутрішньої гармонії Вам і миру.

0 коментарі :

Дописати коментар